Trainingsweekenden




Leiden
23 maart 2019
Richard's huis in Leiden is verkocht en dus leeg. Net voor de overdracht kan het dienst doen als pleister- en doucheplaats voor de JZC. Vriendelijke temperaturen dit keer en niet zoveel wind: lang geleden dat we in deze omstandigheden de JZC hebben mogen fietsen. Richard, Jur, Ronald, Ad, Kevin en Tristan fietsen met relatief gemak en kop over kop het rondje uit. Richard gaat nog wel onderuit op een hobbel in het wegdek. Inclusief van en naar Richard's huis weer ruim 90 km gefietst.
Winterbeg
27 en 28 april 2019
Ronald en Annet hebben een klimtrainingsweek in Winterberg (Sauerland) georganiseerd. 3 huisjes in Landal Winterberg zijn bezet door Roanld, Annet, Jur, Agnes, Kevin, Tristan, Gerlof, Wendi, Ruben, Nathan, Wim, Diet, Richard en Yvonne. Er liggen nog restanten sneeuw op de skihellingen, de temperatuur is navenant: met 5 graden moeten we het doen in het hele weekend.
Zaterdag een rondje van 86 km rondje met meer dan 1500 hoogtemeters. Als het in de loop van de middag ook nog eens echt begint te regenen komt iedereen uiteindelijk als een verzopen, onderkoelde kat thuis. Iedereen moet eerst ontdooien voordat douche of bad de temperatuur weer op normale temperatuur brengt.
Zondag begint droog maar aan het begin van de middag begint het te hagelen en wederom komt iedereen kletsnat thuis na 61 km en 780 hoogtemeters. Op tijd terug voor de Formule 1 race in Azerbeidjan die helaas niet de verwachte spanning oplevert: het was weer een optocht.

De Fietsweek


Start: Santa Cruz (Tenerife) Finish: Santa Cruz (Tenerife)
Periode: 18 augustus - 24 augustus