Raymond begon als nieuwbakken voorzitter met het uitroepen van 1999 tot bezinningsjaar met het 3Zinnen mandaat. En het werd een bewogen en onbezonnen jaar. De voorzitter raakte zijn hamer kwijt maar reed als Stinky Winky de berg op en vond na een zware survival door Enschede heen, een bruid. De trainingscoordinator (Ronald V.) was na het supermountainbikeBBQblokhutweekeinde vergeten dat een trainingscoordinator soms ook geacht wordt te trainen en moest als Piespot de berg op.

Trainingsweekeinden

13 februari
Voorjaarsoverleg te huize Jur.
Fietstochtje door de sneeuw. Na een heftige discussie werden de statuten bijna weggestemd.

17 en 18 april
Vermaaksweekend in Bilthoven
Mountainbiken en een geweldige BBQ. Zelfs Tom en een aantal dames op de fiets en een spierpijn de volgende dag. Diet en Wim kwamen ís avonds hun gloednieuwe fietsen showen. Op zondag fietsen Jur, Richard en Ronald V. nog een rondje. Wim en Diet reden richting Groningen en kwamen tot Zwolle.

22 mei
Trainingsweekend te huize Gerlof.
Rondje Hoch Elten (Gerlof, Ronald L., Richard, Jur, Raymond, Ger)

12 en 13 juni
Trainingsweekend te huize Ronald L.
Gerlof, Richard, Jur, Ronald L; Ronald V en Raymond schoven later aan.

26 juni
Ede-Gieten-ponybar (Ger, Jur en Richard); Gerlof zat op de fiets van Luxemburg naar Apeldoorn


Fietsweek

De fietsweek viel letterlijk in het water; Cortina werd Pievepellagio; Wim zat in de States. De Dolomieten werden de Apenijnen; de statuten werden na een heftige vergadering op de camping ter ziele gedragen; de Tent volgde even later.

Eerste dag:
Passo Croce Arcana 1730 m, tussenklim Abetone 1388 m

Tweede dag
Geen colnamen, wel plaatsnamen: Pievepelago, Barigazzo, la Santona, Lama Mocogno, Gaianello (allen op de No 12), rechtsaf naar Renno, Castellaro, Sestola en weer rechts aanhouden op de No 324 richting Montecreto, Rublunato richting Pievepelago. De berg waar wisselend tegenop wordt gefietst is de Monte Cimone 2165 m. Het riviertje waarlangs dit loopt is de Scoltenna.

Derde dag
Via Santa Anna Pelago naar de Passo di Radici 1529 m gevolgd door de Passo di Forbici 1574 m.

Vierde dag
Rap naar huis.

De Tent werd aan het eind van het jaar vereerd met een heus Requiem. In het Requiem zijn de topprestaties in Italië opgenomen. Mijn conclusie: 3.5 dagen autorijden voor 2.5 dag fietsen is enigszins in onbalans.

Afgetraind? werd er in Nieuw Weerdingen, waar de verrichtingen van de ploeglijder in het veld gevolgd werden. Speciaal voor ons, floot Tom wisselvallig zodat er toch nog iets te beleven viel op en vooral naast het veld. Gezellig was het later in Emmen.

De Y2K overgang werd in beperkte kring gezamenlijk in Leiden gevierd.